Kartcentrum Zwolle

LogIn

padlock

Als u zich reeds geregistreerd heeft bij het circuit of op het web met een geldig emailadres, of als u uw wachtwoord vergeten bent, vraag een nieuw wachtwoord aan. :

Ik ben geregistreerd zonder mijn emailadres op te geven.

Een nieuw wachtwoord wordt gestuurd naar je email adres :

Registreren zonder e-mail opgave

Om te verbinden, stel een email en wachtwoord in.

Online reservatie

Duo kart

Kart voor 2 personen 

Minimale lengte bijrijder 115cm (dit ivm eruit vallen van de bijrijder, let hier dus goed op!) 

Minimale lengte bestuurder 155cm en 16 jaar en ouder

Kart beschikt niet over een transponder, dit betekend dat er geen rondetijden worden bijgehouden!

Restitutie is niet mogelijk, in geval van tijdige annulering ontvangt u een tegoedbon voor de geboekte sessies.

16,95€ / Pers
RT8 Volwassen kart
Lengte coureur: 1:55 meter en groter (dus ook volwassenen) Let op; kleiner dan 1.55 meter is kinderkart Topsnelheid 75 km/u Kart beschikt over rolbeugels, gordels en elektronische veiligheidssystemen Restitutie is niet mogelijk, in geval van tijdige annulering ontvangt u een tegoedbon voor de geboekte sessies.
16,95€ / Pers
Kinderkart
KINDERKART Kart beschikt over rolbeugels, gordels en elektronische veiligheidssystemen Lengte coureur: 1:30 meter tot en met 1:55 meter Topsnelheid 50 km/u LET OP: Beschikbaarheid van kinderkarts op Ma t/m Vr: hele dag en Za&Zo: van 10:00 tot 12:30 Restitutie is niet mogelijk, in geval van tijdige annulering ontvangt u een tegoedbon voor de geboekte sessies.
13,95€ / Pers
Duo kart
Kart voor 2 personen  Minimale lengte bijrijder 115cm (dit ivm eruit vallen van de bijrijder, let hier dus goed op!)  Minimale lengte bestuurder 155cm en 16 jaar en ouder Kart beschikt niet over een transponder, dit betekend dat er geen rondetijden worden bijgehouden! Restitutie is niet mogelijk, in geval van tijdige annulering ontvangt u een tegoedbon voor de geboekte sessies.
16,95€ / Pers
M
D
W
D
V
Z
Z
Er zijn minstens 1 personen nodig om een nieuwe sessie aan te maken. Enkel de sessies met meer dan 1 deelnemers zullen getoond worden
Je dient met ten minste 1 personen te zijn, om een exclusieve sessie te reserveren.
Onvoldoende saldo om dit product te reserveren
Selecteer 1 of meer startmomenten
Aiii we zitten vol! Wellicht hebben we op onze kartbaan in Lelystad nog plaats? www.kartcentrumlelystad.nl
Let op; Koop op afstand niet van toepassing. Heeft u gereserveerd en kunt u toch niet komen? Bij tijdige afmelding sturen wij u tegoedbonnen toe.* Restitutie is helaas niet mogelijk Let op; de gekozen tijd is een indicatie tijd! Het kan altijd voorkomen dat de sessie door onvoorziene omstandigheden later vertrekt. Heeft u een krap tijdschema, geef dit dan aan bij de kassa en wij proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden *Dit geldt niet voor acties!
Totaal:
In winkelmandjeWijzigen
© Apex Timing 2012-2024