

Event Bulletin for IAME & KZ2

Warden Law

18-20th April 2025

Event Bulletin 07

Amendment to Timetable

Race 15 – 21 will be delayed by 10 minutes. Updated times below:

Heats	Class	Group	Gate Open	Gate Close	Start Time	Notes
Race 15 – Heat 4	Water Swift	BvC	11:15	11:23	11:25	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 16 – Heat 4	Junior X30	BvC	11:30	11:38	11:40	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 17 – Heat 3	Senior X30	All	11:45	11:53	11:55	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 18 – Heat 3	Water Swift [R]	All	12:00	12:08	12:10	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 19 – Heat 1	KZ2	All	12:15	12:23	12:25	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 20 – Heat 5	Water Swift	ΑνC	12:35	12:43	12:45	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 21 – Heat 5	Junior X30	AvC	12:50	12:58	13:00	Duration 8 minutes + 1 lap

Break 13:15 - 13:45



Event Bulletin for IAME & KZ2

Warden Law

18-20th April 2025

Signed: Nigel Edwards

Date: 20th April 2025

Time: 11:20